Biuro Detektywistyczne Zarzycki Andrzej - DETEKTYW BYTOM
Oferujemy zebranie dowodów zdrady małżeńskiej do spraw rozwodowych Weryfikacji ze stanem faktycznym danych zawartych w CV przyszłego pracownika Biuro Detektywistyczne Zarzycki Andrzej Zapraszamy do naszego biura przy ul.Wrocławskiej 94 lok.105

Nasze referencje

Nasze opinie

10-09-2019r,



Serdeczne Podziękowania za usługę detektywistyczną dla Właściciela Biura Detektywistycznego Pana Andrzeja ZARZYCKIEGO z siedzibą w Bytomiu przy ul. Wrocławska 94 pokój 105. Z czystym sumieniem mogę polecić korzystanie z jego usług. Jest solidny, uczciwy, rzetelny, a przede wszystkim skuteczny i wspaniale wykonał moje nietypowe zlecenie. Naprawdę warto !! Biuro Godne Polecenia !!.

26-08-2019r, Mieszkanka Bytomia



W niedawnym czas skontaktowaliśmy się z Biurem Detektywistycznym Andrzej Zarzycki w nietypowej delikatnej sprawie. Pan Andrzej Zarzycki podszedł do tematu z pełnym profesjonalnym. Nawet niesprzyjające warunki realizacji zlecenie dały zadowalający efekt w naszej sprawie. Polecamy z czystym sumieniem ze względu na fachową i wszechstronną pomoc w realizacji trudnego zadania. Detektywi Biura Pana Andrzeja Zarzyckiego znają się na rzeczy i nie obce są im również tematy prawne. Osoba godna polecenia i w pełni zaufania. Świetny kontakt oraz bardzo dyskretne wyczucie potrzeby klienta. Bardzo, jeszcze raz serdecznie dziękujemy za Pomoc!

24-07-2019r, Mieszkanka Orzecha



Serdeczne podziękowania dla Pana Andrzeja Zarzyckiego, właściciela Biura Detektywistycznego Andrzej Zarzycki za profesjonalne podejście do realizacji naszego zlecenia. Zebrany materiał, pomimo dużej odległości prowadzonych działań, przyczynił się do rozwiązania naszej zawiłej sprawy. Polecamy Wszystkim!

17-07-2019r, Firma z Warszawy



Biuro detektywistyczne Zarzycki&Wierzba wykazalo sie niebywalym profesjonalizmem w mojej sprawie. Fachowe podejscie do tematu, bezdyskusyjna dokumentacja w postaci zdjec i nagran oraz obszerny i bardzo szczegolowo przedstawiony raport rozwiazaly moj problem. Poza tym w trakcie wykonywania czynnosci stala konsultacja telefoniczna i smsowa ulatwiala postep w sprawie - pomimo tego iz mieszkam poza granicami Polski. Panowie wykazali sie rowniez dobrymi doradcami w sprawach prywatnych zwiazanych posrednio z moim problemem co zasluguje na szcegolna pochwale. Jezeli kiedykolwiek bede potrzebowal pomocy biura detektywistycznego na pewno zglosze sie ponownie do biura Zarzycki&Wierzba.

04-02-2018r, Michal, Szwecja



Polecam. Jestem bardzo zadowolony z dostarczonych materiałów, które stanowią nie podważalny dowód w sprawach sądowych. Bardzo dobrze i profesjonalnie wykonana praca pomimo dużych odległości. Bardzo dobre wyczucie potrzeb zleceniodawcy.

22-01-2018r, Marcin



korzystałam z usług biura detektywistycznego jestem zadowolona poszło wszystko sprawnie Mogę polecić tych panów

10-01-2018r, mieszkanka Zabrza



Profesjonalni, wiarygodni, rzeczowi, szybcy w działaniu, pomocni, godni polecenia. Bardzo Panom dziękuję za pomoc, zrozumienie i dyskrecję.

08-08-2017r, Anna



Znalazłam się w dość nietypowej i trudnej sytuacji, która mogła narazić mnie na spore klopoty. Otrzymałam pomoc natychmiastowo, a reakcja biura w celu ustalenia faktów poza granicą naszego kraju pozwoliła mi na unikniecie poważnych kłopotów w ostatniej chwili. Polecam Biuro Detektywistyczne pełny profesjonalizm, szybka usługa, skuteczność 100%, kompetencja, doradztwo w postępowaniu w celu unikniecia dalszych problemów i miła obsługa. Duża wrażliwość, empatia i troska po wykonaniu usługi biura, jestem w pełni usatysfakcjonowana . Jeżeli masz problem to polecam naprawdę warto.

25-07-2017r, Janina



Chciałam bardzo serdecznie podziękować Obu Panom z biura za profesjonalne podejście do mojej sprawy.Jestem bardzo wdzięczna, że nasz kontakt był bardzo dobry, umieli zrozumieć mój problem, który szybko i sprawnie rozwiązali. Byli przy tym konkretni, profesjonalni, a przede wszystkim dyskretni. Umieją zrozumieć człowieka w potrzebie.Polecam wszystkim w 100%

20-03-2017r, 20-03-2017 wdzięczna Małgosia



Chciałem wszystkim polecić biuro detektywistyczne Zarzycki&Wierzba, panowie mega profesjonalni z bardzo dużym doświadczeniem. Na pewno pomogą, w każdej sprawie można na nich liczyć.

27-10-2016r, DarkoPrezes



Dziękuje za odnalezienie podopiecznej. Szybko, sprawnie i bezpiecznie, doskonały kontakt i sprawna obsługa. Wszystko za rozsądna cenę. Dziękuję raz jeszcze i POLECAM.

13-06-2016r, 13-06-2016, Anna



Serdeczne podziękowania dla panów za odnalezienie mojego siostrzeńca. Pełen profesjonalizm, wspaniałe podejście do klienta budzące zaufanie i jakże błyskawiczny efekt Waszej pracy. Cała rodzina jest ogromnie wdzięczna. Wszystkim polecamy usługi Biura Detektywistycznego Zarzycki & Wierzba.

18-04-2016r, Jirina



Zdecydowanie polecam Biuro. Panowie podchodzą do sprawy bardzo profesjonalnie. Działają szybko i sprawnie. Nie straszne im długie i monotonne wyczekiwanie. Nie boją się wyzwań. Jak dla mnie, to mega rewelacja. Jestem bardzo zadowolony z usług i z całą pewnością oraz z czystym sumieniem polecam Ich usługi innym. Doskonały kontakt, indywidualne podejście do nietypowej sprawy. POLECAM!

06-02-2016r, Klient Piekary Śl.



Bardzo dobra współpraca ,bieżący kontakt, informowanie na bieżąco o postępach, konkretni i profesjonalni , 100% dyskrecja. Godni polecenia !!!

15-01-2016r, Karola



Trochę mało tych pozytywów za okres swojej działalności, Chyba, że Firma jest młodziutka i działa od 1 roku. No jesli dziala 1 rok to nie jest zle jak na 5 zleceń 5 pozytywów. Bravo

25-09-2015r, Bla bla Car



polecam sprawdzone biuro jest OK.

23-05-2015r, mieszkaniec Tarnowskich Gór



Korzystając z usług Biura detektywistycznego, mogę powiedzieć, że podejście jest bardzo profesjonalne, ale Panowie również, jak się okazało służą pomocą, wychodzącą poza ramy umowy. Jestem bardzo wdzięczna za wszystko, profesjonalizm połączony z ogromną dozą człowieczeństwa. Zawsze będę bardzo mile wspominać obu Panów. Bardzo polecam wszystkim, którzy potrzebują tego typu pomocy. Na prawdę warto.

19-04-2015r, Ania



Jakiś czas temu korzystałam z usług detektywistycznych ZARZYCKI I WIERZBA.Panowie podeszli do mojej sprawy bardzo profesjonalnie.W krótkim czasie uzyskałam informacje,na których mi zależało.Naprawdę polecam

22-01-2015r, Była klientka



Jakiś czas temu skontaktowałem się z Biurem w delikatnej sprawie. Panowie podeszli do tematu z klasą i profesjonalnie. Oprócz zadowalającego efektu , polecam z uwagi na fachową i wszechstronną obsługę. Panowie znają się na rzeczy, a nie obce są im też tematy prawne. Osoby godne polecenia i zaufania. Doskonały kontakt i wyczucie potrzeb klienta. Polecam.

20-01-2015r, Klient z trudną sprawą.



Niedawno korzystałam z usług detektywistycznych ZARZYCKI I WIERZBA z siedzibą w Bytomiu ul. Wrocławska 94. Z czystym sumieniem mogę śmiało polecić korzystanie z Ich usług. Są solidni, uczciwi, a przede wszystkim skuteczni i wspaniale wykonali moje zlecenie. Jeszcze raz POLECAM!!! Naprawdę warto. [OPINIA SKOPIOWANA ZE STRONY: http://www.firmy.net/detektywi/zarzycki-wierz,PBM8N,opinie-klientow.html]

27-10-2014r, Mieszkanka Dobieszowic


Dodaj opinie