Biuro Detektywistyczne Zarzycki & Wierzba - DETEKTYW BYTOM
Biuro detektywistyczne Zarzycki & Wierzba mieszczące się w Bytomiu przy ulicy Wrocławska 94 Oferujemy zebranie dowodów zdrady małżeńskiej do spraw rozwodowych Zapraszam do naszego nowo otwartego biura w Bytomiu przy ulicy Wrocławskiej 94 Telefon:795-766-795 Weryfikacji ze stanem faktycznym danych zawartych w CV przyszłego pracownika

Nasze referencje

Nasze opinie

04-11-2017r,



Profesjonalni, wiarygodni, rzeczowi, szybcy w działaniu, pomocni, godni polecenia. Bardzo Panom dziękuję za pomoc, zrozumienie i dyskrecję.

08-08-2017r, Anna



Znalazłam się w dość nietypowej i trudnej sytuacji, która mogła narazić mnie na spore klopoty. Otrzymałam pomoc natychmiastowo, a reakcja biura w celu ustalenia faktów poza granicą naszego kraju pozwoliła mi na unikniecie poważnych kłopotów w ostatniej chwili. Polecam Biuro Detektywistyczne pełny profesjonalizm, szybka usługa, skuteczność 100%, kompetencja, doradztwo w postępowaniu w celu unikniecia dalszych problemów i miła obsługa. Duża wrażliwość, empatia i troska po wykonaniu usługi biura, jestem w pełni usatysfakcjonowana . Jeżeli masz problem to polecam naprawdę warto.

25-07-2017r, Janina



Chciałam bardzo serdecznie podziękować Obu Panom z biura za profesjonalne podejście do mojej sprawy.Jestem bardzo wdzięczna, że nasz kontakt był bardzo dobry, umieli zrozumieć mój problem, który szybko i sprawnie rozwiązali. Byli przy tym konkretni, profesjonalni, a przede wszystkim dyskretni. Umieją zrozumieć człowieka w potrzebie.Polecam wszystkim w 100%

20-03-2017r, 20-03-2017 wdzięczna Małgosia



Chciałem wszystkim polecić biuro detektywistyczne Zarzycki&Wierzba, panowie mega profesjonalni z bardzo dużym doświadczeniem. Na pewno pomogą, w każdej sprawie można na nich liczyć.

27-10-2016r, DarkoPrezes



Dziękuje za odnalezienie podopiecznej. Szybko, sprawnie i bezpiecznie, doskonały kontakt i sprawna obsługa. Wszystko za rozsądna cenę. Dziękuję raz jeszcze i POLECAM.

13-06-2016r, 13-06-2016, Anna



Serdeczne podziękowania dla panów za odnalezienie mojego siostrzeńca. Pełen profesjonalizm, wspaniałe podejście do klienta budzące zaufanie i jakże błyskawiczny efekt Waszej pracy. Cała rodzina jest ogromnie wdzięczna. Wszystkim polecamy usługi Biura Detektywistycznego Zarzycki & Wierzba.

18-04-2016r, Jirina



Zdecydowanie polecam Biuro. Panowie podchodzą do sprawy bardzo profesjonalnie. Działają szybko i sprawnie. Nie straszne im długie i monotonne wyczekiwanie. Nie boją się wyzwań. Jak dla mnie, to mega rewelacja. Jestem bardzo zadowolony z usług i z całą pewnością oraz z czystym sumieniem polecam Ich usługi innym. Doskonały kontakt, indywidualne podejście do nietypowej sprawy. POLECAM!

06-02-2016r, Klient Piekary Śl.



Bardzo dobra współpraca ,bieżący kontakt, informowanie na bieżąco o postępach, konkretni i profesjonalni , 100% dyskrecja. Godni polecenia !!!

15-01-2016r, Karola



Trochę mało tych pozytywów za okres swojej działalności, Chyba, że Firma jest młodziutka i działa od 1 roku. No jesli dziala 1 rok to nie jest zle jak na 5 zleceń 5 pozytywów. Bravo

25-09-2015r, Bla bla Car



polecam sprawdzone biuro jest OK.

23-05-2015r, mieszkaniec Tarnowskich Gór



Korzystając z usług Biura detektywistycznego, mogę powiedzieć, że podejście jest bardzo profesjonalne, ale Panowie również, jak się okazało służą pomocą, wychodzącą poza ramy umowy. Jestem bardzo wdzięczna za wszystko, profesjonalizm połączony z ogromną dozą człowieczeństwa. Zawsze będę bardzo mile wspominać obu Panów. Bardzo polecam wszystkim, którzy potrzebują tego typu pomocy. Na prawdę warto.

19-04-2015r, Ania



Jakiś czas temu korzystałam z usług detektywistycznych ZARZYCKI I WIERZBA.Panowie podeszli do mojej sprawy bardzo profesjonalnie.W krótkim czasie uzyskałam informacje,na których mi zależało.Naprawdę polecam

22-01-2015r, Była klientka



Jakiś czas temu skontaktowałem się z Biurem w delikatnej sprawie. Panowie podeszli do tematu z klasą i profesjonalnie. Oprócz zadowalającego efektu , polecam z uwagi na fachową i wszechstronną obsługę. Panowie znają się na rzeczy, a nie obce są im też tematy prawne. Osoby godne polecenia i zaufania. Doskonały kontakt i wyczucie potrzeb klienta. Polecam.

20-01-2015r, Klient z trudną sprawą.



Niedawno korzystałam z usług detektywistycznych ZARZYCKI I WIERZBA z siedzibą w Bytomiu ul. Wrocławska 94. Z czystym sumieniem mogę śmiało polecić korzystanie z Ich usług. Są solidni, uczciwi, a przede wszystkim skuteczni i wspaniale wykonali moje zlecenie. Jeszcze raz POLECAM!!! Naprawdę warto. [OPINIA SKOPIOWANA ZE STRONY: http://www.firmy.net/detektywi/zarzycki-wierz,PBM8N,opinie-klientow.html]

27-10-2014r, Mieszkanka Dobieszowic


Dodaj opinie